10 دلیل احتمالی تکان خوردن شدید خودرو هنگام شتاب گرفتن
اگر هنگام شتاب گرفتن متوجه تکان خوردن شدید خودرو شدید، نباید از آن چشم پوشی کنید. این موضوع اغلب نشانهای برای مشکلات جدیتر بوده و اگر رفع نشود، خودرو شما مشکلات دیگری پیدا خواهد کرد.
- کثیف شدن انژکتورهای خودرو
کثیف شدن انژکتورهای سوخت خودرو از رایجترین دلایل تکان خوردن آن هنگام شتاب می باشد. انژکتورهای آلوده منجر به از دست رفتن قدرت اتومبیل هنگامی شتاب گرفتن و رانندگی با سرعت ثابت می شود. این موضوع در واقع نتیجه درست کار نکردن موتور می باشد.
نیاز به سرویس های دوره ای خودرو وارداتی خود دارید؟ از خدمات فنی تعمیرگاه تویولند بهره مند شوید!
- انسداد
ممكن است انسداد و گرفتگی وجود داشته باشد كه مانع از دريافت سوخت مورد نياز خودرو براي شتابدهي شود. در شرایط عادی هوا با سوخت مخلوط شده و اسپری ایجاد شده قدرت موتور خودرو را تأمین می کند. اگر هر چیزی این مسیر را مسدود کند، ممکن است خودروی شما برای شتاب گرفتن به مشکل بخورد.
- فرسوده شدن شمع خودرو
گاهی شمع های خودرو فرسوده شده و نمی توانند سوخت را با سرعت کافی در پیستون ها مشتعل کنند. این موضوع می تواند منجر به عدم شتاب سریع خودرو شود. البته تعویض تعمیر شمع های خودرو هزینه زیادی نداشته و می توان به آسانی آنها را جایگزین کرد.
- آلوده شدن فیلترهای هوا
فیلتر هوا نقش مهمی در دور نگه داشتن آلاینده ها از موتور خودرو شما دارد. با این حال با گذشت زمان، این آلاینده ها در کنار هم جمع شده و باعث ایجاد مشکل در شتاب خودرو می شوند. در این شرایط می توانید فیلترهای هوا را قبل از قرار دادن دوباره در جای خود برداشته و پاک کنید یا اینکه فیلترهای هوا جدیدی نصب کنید.
- آسیب دیدن سیلندرها
اگر سیلندرهای موتور خودرو آسیب دیده باشد، توانایی موتور کاهش یافته و به درستی کار نمی کند. شما باید این موضوع را به یک مکانیک اطلاع دهید تا سیلندرها را تعمیر یا تعویض کند. در غیر این صورت موتور خودرو آسیب های بیشتری خواهد دید.
- مسدود شدن مبدل های کاتالیزوری
در مواردی نیز مبدل کاتالیزوری خودرو ممکن است دچار انسداد باشد. به این صورت که مخلوط سوخت و هوا که از مبدل کاتالیزوری شما عبور می کند، می تواند بیش از حد غنی و فشرده شده و در نهایت منجر به انسداد مسیر شود. این امر اغلب منجر به لرزش خودرو در هنگام افزایش سرعت و شتاب دادن به خودرو توسط راننده می شود. شما می توانید با یک ماده تمیز کننده مناسب مبدل کاتالیزوری خودرو را پاک کنید. در غیر این صورت بهتر است به یک مکانیکی مراجعه کنید.
- آسیب دیدن خطوط گاز خودرو
گاز از طریق خطوط بنزین در سراسر موتور خودرو جریان دارد. با این وجود اگر مشکلی در خط بنزین وجود داشته باشد، این امر می تواند منجر به افت فشار خودرو و تکان خوردن شدید خودرو رو به جلو شود. در موارد جدیتر، آسیب دیدن خطوط سوخت می تواند حتی باعث آتش گرفتن موتور خودرو شما شود. بنابرین باید خط سوخت را همواره بررسی کرده و مطمئن شوید که مشکلی ندارد.
- کابل های شتاب آسیب دیده
گاهی کابل شتاب ممکن است خراب شود. این کابل رابط بین کابل گاز خودرو و صفحه گاز موتور می باشد. فشار دادن پدال گاز باعث می شود که کابل دریچه گاز را باز کرده و به خودرو شما سرعت دهد.
- آسیب دیدن کاربراتور
کاربراتور میزان سوخت و هوا را قبل از ورود به موتور کنترل می کند. در صورت خراب شدن کاربراتور این امر نه تنها باعث تکان خوردن خودرو شما در هنگام شتاب گیری می شود، بلکه به طور کلی منجر به کاهش عملکرد خودرو نیز می شود.
- افزایش رطوبت روی درپوش توزیع کننده خودرو
گاهی در هوای سرد و برفی، به دلیل جمع شدن رطوبت روی درپوش توزیع کننده ممکن است حین شتاب گرفتن خودرو به مشکل بربخورید. این امر معمولاً در زمستان و زمانی که خودرو را محیط باز پارک کنید اتفاق می افتد. با پارک کردن خودرو در یک مکان گرمتر، می توانید از این امر جلوگیری کنید.
0 دیدگاه