نحوه چک کردن روغن گیربکس اتوماتیک سوزوکی
- اتومبیل باید گرم باشد برای این کار خودرو را روشن کنید و بگذارید 10 الی 15 دقیق کار کند.
- اگر دنده در حالت P است گیج را بکشید و بعد از پاک کردن آن مجدد تا آخر به داخل ببرید و دوباره بیرون بکشید و اثر روغن باید تا خط دوم بالایی گیج باشد.
- در این مرحله باید قسمت روغنی گیج را به انگشتانتان بکشید، رنگ روغن باید شفاف و آلبالویی رنگ باشد و در غیر این صورت نیاز به تعویض دارد.
انواع گیربکس اتوماتیک سوزوکی
- گیربکس AT: در این نوع از گیربکس ها انتقال قدرت از طریق مجموعه چرخ دنده های خورشیدی سیاره ای صورت می گیرد.
- گیربکس های DCT: در این نوع از گیربکس ها تعویض نده و کلاچ گیری توسط عملگرهای الکترومکانیکی انجام می گیرد.
- گیربکس های CVT: در این نوع از گیربکس ها انتقال نیرو توسط دو مخروط و یک تسمه ی فلزی که مخروط ها را به یک دیگر متصل می کند صورت می گیرد.
- گیربکس های AMT: این نوع از گیربکس ها در مقایسه با انواع دیگر گیربکس های اتوماتیک ، ساختار آن ارزان تر و ساده تر است هزینه تعمیرات کمتری دارد و مانند گیربکس DCT عمل می کند.
حروف روی دنده اتوماتیک سوزوکی
علامت P: به علامت p حالت پارک می گویند. درهنگام پارک کردن بهتر است خودرو را در حالت P قرار دهید زیرا چراغ های خودرو قفل شده و امکان حرکت کردن وجود ندارد.
علامت D: با قرار دادن در حالت D خودرو قادر به حرکت خواهد بود و اگر پای خود را از روی ترمز بردارید خودرو حرکت می کند.
علامت N: برای خلاص کردن خودروهای گیربکس اتوماتیک دنده باید در حالتP باشد. خودرو در هر حالتی که باشد در صورت خلاص کردن حرکت خودرو را ادامه می دهد مثلا اگر در حال حرکت کردن باشید و دنده خودرو را در حالت خلاص قرار دهید خودرو به حرکت خود ادامه می دهد و اگر پارک کرده باشید خودرو ثابت می ماند و حرکت نمی کند.
علامت R: حالت R نشانه دنده عقب است وبرای حرکت کردن باید دنده را در حالت Rقرار داد.
در این مقاله سعی نمودیم نکات مختصر و مفیدی در رابطه با گیربکس اتوماتیک سوزوکی در اختیار شما قرار دهیم.
تعمیرگاه تویولند با سالها تجربه مفتخر است خدماتی در زمینه گیربکس اتوماتیک به شما عزیزان عرضه دهد. در صورت بروز هرگونه مشکل میتوانید به تعمیرگاه ما مراجعه کرده و یا با ما در تماس باشید.